DIENSTEN

U zoekt een partner voor re-integratietrajecten, arbeids-medische diensten of training en coaching van kandidaten. Daarbij zal uw doel zijn om kandidaten aan structureel en ‘duurzaam’ werk te helpen. Daarin voorziet Publisol. Iedere opdracht is maatwerk. Maar u zult onze aanpak altijd herkennen aan de transparante wijze waarop we zaken aanpakken, de aandacht voor persoonlijk contact met u als opdrachtgever, maar ook met de kandidaten. En uiteraard aan de resultaatgerichtheid van onze contracten en onze mensen. Tussentijdse duidelijke evaluaties houden u steeds op de hoogte.

MISSIE

Open en transparant, dat is de kenmerkende aanpak van Publisol. We verbinden ons aan het resultaat van de opdrachtgever. Daarom zorgen we ervoor dat we alle kennis op het gebied van wet- en regelgeving paraat hebben. We laten ons graag motiveren door extra uitdagingen. En we zoeken structureel en duurzaam resultaat.

OPDRACHTGEVERS

Gemeenten, UWV, Overheidsdiensten als Belastingdienst of Rijkswaterstaat, dat zijn bij uitstek voorbeelden van organisaties waar Publisol graag – en met succes – voor werkt.
We spreken uw taal, we kennen uw specifieke eisen. Opdrachtgevers die hoge eisen stellen. Hoge eisen aan de succescijfers die we realiseren, maar ook aan de wijze waarop we dat doen. Integer, respectvol en met oog voor de belangen van de kandidaat.
Als opdrachtgever wilt u dat uw kandidaten snel en duurzaam aan het werk raken. Passend, gezond en verantwoord. Publisol zorgt daarvoor.