ORGANISATIE

Zo’n vijftien jaar ervaring in re-integratie leverde Publisol ruim voldoende kennis en ervaring om trajecten in re-integratie, participatie en verzuim succesvol te maken. Succesvol voor de opdrachtgever, maar ook voor de kandidaat. Onze persoonlijke benadering, met echte aandacht voor de kandidaat biedt meerwaarde voor kandidaat en opdrachtgever. Ons succes maakt ons onvermoeibaar, het smaakt ook voor ons altijd naar meer. En onze focus mag dan enigszins op de Randstad liggen, we slaan onze vleugels ook graag en regelmatig ver daarbuiten uit.

TEAM

Het team van Publisol bestaat uit consulenten, jobhunters, coaches/trainers, arbeidsdeskundigen en verzekeringsgeneeskundigen. Kortom alle disciplines die nodig zijn om uw kandidaten snel en succesvol te begeleiden naar de arbeidsmarkt.
En we kennen de arbeidsmarkt.

Er is veel ervaring in het team, maar we zorgen er voor dat er ook nieuwe, jonge aanwas is. Want een breed evenwichtig team zowel qua ervaring als qua herkomst, persoonlijkheid of leeftijd, maakt dat we altijd kunnen zorgen voor een goede match met de kandidaat. Ervaring leert dat dat de slaagkans aanzienlijk kan verhogen.